Slapen

Originele logeeradresjes

Om even helemaal uit te blazen en weg te zijn van de dagelijkse sleur, hoef je helemaal niet ver te gaan. Onze provincie heeft zeer veel mooie en goede logeeradresjes. En er zijn bijzonder veel manieren om dat origineel te doen. Van logeren op een boot en boerderij tot culinair en terug in de tijd.

Logeren op de boerderij

Het authentiek boerderijleven ontdekken

Overnachten op het ritme van het boerenleven ... In De Grote Linde logeer je in een ruim vakantiehuisje en geniet van een idyllisch uitzicht met grazende koeien. Booerin Leen en haar echtgenoot werken met liefde en passie op hun hoeve en verwennen jou hartelijk. Begin de dag zoals het moet ... een ontbijthe met verse uitjes,  verse melk, kaas, broodjes, ... Pure verwennerij in alle eenvoud

Meer over De Grote Linde

 Ontdek nog meer logeeradresjes op de boerderij

Culinair genieten ...

Bij B&B Culinair in Lauwe word je lekker verwend. Twee Culinair-villa's liggen naast elkaar. In de romantische villa verwent chef-kok Steen Dehaeze je culinair. Gastvrouw Lisa verwelkomt je hartelijk en geeft je het nodige wijnadvies. De tweede moderne villa geeft je alle luxe die je nodigt hebt in een rustige omgeving. In de zomer plons je in het buitenzwembad.

Meer info over Culinair
 

B&B Culinair
Barak de Vinck

Barak de Vinck

Tijdens een verblijf in Barak de Vinck in Zillebeke ga je helemaal terug in de tijd. De alternatieve vakantiewoning neemt je mee in een bijzonder verhaal. 100 jaar na datum is de barak van Baron de Vinck helemaal gerestaureerd en klaar om je te ontvangen in 1919-stijl. Je verblijft in een waarheidsgetrouw decor van een authentieke naoorlogse noodwoning. Je ontdoet je van de luxe en leeft op het ritme van de natuur. Zo kom je eens écht tot rust!

Meer over Barak de Vinck

Van Bunnen - Wake up in art

Wake up in art

Ontwaak eens in een kunstgalerij ... Het kan bij het originele adresje 'Wake up in art' - Hotel Van Bunnen in Knokke-Heist. De voormalige kunstgalerij is omgebouwd tot ruime studio waar kunst en overnachten samen gaan. De kunstwerken zijn zichtbaar vanaf de straatkant, maar verder verblijf je volledig privé dankzij het fysiek membraan dat het slaapgedeelte scheidt van de 'window exhibition.

Meer over Wake up in art

Glamoureus kamperen

Kamperen kan met je eigen kleine tentje, maar als het iets meer mag zijn, dan is deze een aanrader! In het mooie Heuvelland, aan de rand van het bos, geniet je in alle rust van glamoureus kamperen. Op de glamping geniet je de vrijheid van het kamperen met het comfort van een luxe hotel. Je ruime tent staat op je wachten met het nodige comfort van een boxspring bed, minibar, internet tv, houtkacheltje, wifi... Extra leuk is ook de verwarmde biopool en sfeervolle verwarmde living dome.

Meer info glamoureus kamperen

Nog meer kampeeradresjes

Ecochique Westouter
Droomboot 'Le Fabuleux destin'

Droomboot 'Le Fabuleux Destin'

Al eens gedacht aan een verblijf op een motorschip? In Oudenburg ligt het mooie gerestaureerde motorschip van Peter, Lorenz, Ina en Arne aangemeerd. Ze verlkomen en verwennen in luxe. De inrichting is van de hand van Vittorio Simoni. Geniet van je ontbijt in de kapiteinswoning of bij mooi weer aan dek. En ontspannen kan bijvoorbeeld aan het zwembad.

Meer over de Fabuleux Destin

Nog meer slaapadresjes op het water

Happy Trippen naar het Parkhotel

Het Parkhotel in Kortrijk is een pareltje waar ontspannen echt kinderspel is. Van een binnenzwembad fitness, sauno en een ijsgrot. De strakke architectuur straalt de rust uit. De wellnessfaciliteiten zijn onovertroffen en zorgen voor alle comfort die je kan wensen tijdens een verblijf.

Handig is de Happy Trip-formule, want hiermee reis je extra voordelig met de trein naar je bestemming... Je reis begint zodra je de trein op stapt, geen stress in het verkeer of zoektocht naar parking...

Alles over het Parkhotel Alles over Happy Trip

Het Parkhotel
Hotel Villa Select in De Panne

Zeezicht vanuit je bed ...

Kan je het je voorstellen? Ontwaken met het zachte ruisen van de zee en je blik op een oneindig zeezicht zodra je het gordijn open doet... Heerlijk toch? Hotel Villa Select in De Panne is zo'n pareltje waar je kan genieten van de rust en van het zeezicht. De ruime kamers bieden je alle nodige comfort en luxe. En ook vanaf het restaurant in het hotel geniet je van een het zicht op het indrukwekkende strand en de zee. 

Meer over Hotel Villa Select  

Nog meer adresjes met zicht op zee

Ontdek nog meer slaapadresjes ...

Laat je verder inspireren!

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF