Doen

Toertochten in de Westhoek

Rondje WesthoekRondje Westhoek, Poperinge

Rondje Westhoek ontstond uit de combinatie van verschillende passies: het authentiek karakter van het Volkswagenbusje, de interesse voor het pure organiseren en de liefde voor de Westhoek. Ondertussen is dit verhaal uitgegroeid tot een sterkhouder in de regio! Het concept is even simpel als geniaal: de chauffeur brengt je met het retrobusje naar alle toplocaties in de Westhoek. Die rit door de regio plan je zelf of je kan je laten verrassen door de knowhow van de organisator

Bier, hop en brouwerijen. Volksspellen, musea of een mix tussen alle voorgaande? Dit in combinatie met lekker eten,  laat Rondje Westhoek je op hun eigen manier het "goede leven" van de Westhoek ontdekken.

Rondje WesthoekRondje Westhoek maakt op jouw vraag een persoonlijk pakket op maat.  Voor al wie op zoek is naar een origineel geschenk brengt de cadeaubon soelaas. De ideale manier om zonder zorgen 'in jouw bubbel' de mooiste plekjes in de Westhoek te verkennen.

Meer info: Rondje Westhoek, T. 0475 74 60 09 - info@rondjewesthoek.bewww.rondjewesthoek.be

 

Retrofun - Rondritten

Retrofun - rondritten - bier - picon - wijn - Franse oldtimerbusjesVOORLOPIG GEEN RONDRITTEN MOGELIJK TOT EIND 2020 WEGENS CORONA

Retrofun in Zonnebeke biedt daguitstappen aan in de Westhoek. Bij een uitstap met de Franse oldtimerbusjes wordt FUN verzekerd. In groep of in familieverband kan je ontspannen, genieten, verkennen en beleven! Bij Retrofun kunnen er tot 8 personen in één busje. 

Ben je geïnteresseerd in een namiddag vol FUN, dan verzorgt Retrofun een belevingsvolle activiteit vol plezier! Er worden uitstappen naar Heuvelland, Ieper, Poperinge en Noord-Frankrijk georganiseerd. Heb je zelf voorkeuren of denk je zelf aan een plaats waar je naartoe wenst te gaan, bij Retrofun helpen ze je graag verder bij het uitwerken van een concept. Men maakt programma's op maat van de groep. Ideaal voor Retrofun - rondritten - bier - picon - wijn - Franse oldtimerbusjesteambuilding, verjaardagsfeestjes, vrijgezellen, of gewoon een dagje uit... Zowel voor jong als voor oud !

We organiseren rondritten in het teken van PICON, bier, wijn, volksspelen en muziek,...op maat van de klant. 

Genieten van het goede leven en beleef een verrassende dag is het motto. 

Retrofun - rondritten - bier - picon - wijn - Franse oldtimerbusjesMeer info: Retrofun - Rondritten: info@retrofun.be
www.retrofun.be - www.rondritten.be - www.rondritplanner.be 

 

Cruising Along the Frontline

Toertochten in de Westhoek - minibusje - Cruising Along The Frontline - op stap in de WesthoekPrivétours met minibus, motor of Vespa, langs de monumenten en slagvelden van de Eerste Wereldoorlog

Volg het spoor van de frontsoldaten, met een WOI-historicus als gids, in een luxe minibus, op de motor of met de Vespa.

Een unieke trip door loopgraven, langs begraafplaatsen, tussen bunkers en bomkraters door. Laat je onderdompelen in de vergeten verhalen van ‘14-’18 en leer de sporen in het landschap lezen. Een uitstapje met de kinderen, een boeiende dag met vrienden en familie of solo op stap en gefascineerd door geschiedenis? Wij passen ons aan naar jouw profiel.

Rij langs de voormalige oorlogssites van de Ieperboog, door het niemandsland, naar de slagvelden van Passendale en bezoek de Duitse loopgraven van Wijtschate en de onontplofte mijnen van Mesen en Plugstreet, of de overstroomde polders... Laat je leiden naar wereldberoemde sites zoals de Menenpoort, Tyne Cot Cemetery, de Dodengang of Bayernwald, maar ook naar tal van onbekende historische parels, waar je anders zo voorbij zou rijden. Ooit de Last Post al bijgewoond vanop de eerste rij?

Toertochten in de Westhoek - minibusje - Cruising Along The Frontline - op stap in de WesthoekBoek een trip of teambuilding op maat, langs de plaatsen van jouw keuze. Een rit van 3u, 5u, 8u of een weekendje weg, alles is mogelijk. Liever op weg met de Vespa? Het huren van de scooters of Vespa’s wordt voor jouw geregeld.

Tijd voor een (culinaire) pauze? Heb vertrouwen in onze goede smaak; wij kennen de beste plekjes...

Groepen groter dan 7 personen: neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Meer info: T.  0472 302 970 - info@CruisingAlongtheFrontline.bewww.CruisingAlongtheFrontline.be  

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF