Doen

Winter in West-Vlaanderen

Het is zalig vertoeven in de vier West-Vlaamse regio's. Je kan de batterijen opladen tijdens een deugddoende wandeling, je terug opwarmen in één van de vele winterbars, slenteren op een sfeervolle kerstmarkt, je op glad ijs begeven, ... De Kustprovincie baadt in een gezellige eindejaarssfeer!

Wij zetten enkele wintertips voor je op een rij. Veel plezier!

 

visitbruges_jandhondt_546
Brugge

Winter in het Brugse Ommeland

De winter zorgt ook in het Brugse Ommeland voor prachtige taferelen. Slenteren over de sfeervolle kerstmarktjes,een ronde op de ijspiste en vlug weer opwarmen met een jenevertje. De uitgebreide evenementenkalender staat boordevol toffe activiteiten.

Naar de tips

Winter in de Westhoek

Pittoreske dorpen, omringd door adembenemende heuvellandschappen. Een muzikale vertelwandeling onder de sterrenhemel, onder begeleiding van accordeonmuziek en een stevige borrel. Tot rust kom je zeker in het charmante, winterse platteland van de Westhoek.

Naar de tips

Winter in Ieper
Ieper
Kerst aan de Kust

Winter aan de Kust

Zoek na een deugddoende wandeling op het strand of in de duinen een plekje bij de open haard van die fijne vintage koffiebar. Proef de magie van een winterlichtfeest aan zee of laat je helemaal gaan tijdens een late night shopping-sessie. De Kust is een zalige plek om kerst en eindejaar te vieren.

Naar de tips

Winter in Kortrijk

Winter in de Leiestreek

Winterse gezelligheid vind je ook in de Leiestreek. Opwarmen in de winterzon met uitzicht op de Leie. Een wandeling maken door het schilderachtig geboortedorp van een kunstenaar. Gezelligheid troef in de Leiestreek met kerstmarkten, winterbars en leuke activiteiten. 

Naar de tips

Vier het einde van het jaar in West-Vlaanderen

Tijdens de eindejaarsperiode wordt er in elk dorp, gemeente of stad volop gevierd met talrijke actiteiten. Het perfecte excuus om nog snel een paar dagjes weg te plannen!

Naar de evenementenkalender

Rechtstreeks en online boeken bij de logiesuitbater biedt heel wat voordelen. In de eindejaarsperiode bieden tal van hotels en B&B's leuke formules aan!

Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen


Bekijk zeker ook nog deze tips: 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF