Doen

Zomeren op de fiets

De komende dagen voorspellen ze prachtig fietsweer. Met onze fietssuggesties kan je niet anders dan genieten van het moois in eigen streek. Bij elke route kan je een fiche met praktische info downloaden.

Polderrandfietsroute

Met deze 47 km fietsroute verken je de Kustpolders. Langs veilige fietswegen verkennen we twee verschillende landschappen.

 

Naar deze route

Westkustfietsroute

Je fiets langs de zee in De Panne, doorheen duin- en natuurgebieden in Koksijde, langsheen de IJzermonding met de jachthaven van Nieuwpoort en via het Kanaal Nieuwpoort-Duinkerke richting de historische Stad Veurne.

 

Naar deze route

Fietsen langs hotspots rond Roeselare

Deze aangename fietstocht combineert de rust van het platteland met het stadsgewoel van Izegem en Roeselare. Een leuke tocht langs echte hotspots.

 

Naar deze route

Tabaksfietsroute Wervik

De streek rond Wervik is gekend voor zijn tabak. De tabaksindustrie was er vroeger groots. Nu nog steeds kom je langs weiden, velden en bossen waar tabak en pijp troef zijn.

 

Naar deze route

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF