Laissez-Faire - David Demeyere

'Proef eens onze moderne versie van Noordzee Bouillabaisse'
David Demeyere  - Chef van Het Lekkere Westen

In onze zaak geen kaart maar wisselend menu of lunch op basis van seizoensgebonden producten.  

  • Ik heb een voorliefde voor Noordzeegarnalen en andere vis uit de Noordzee.
  • Mijn rundsvlees komt van slagerij Maertens, natuurvlees van hun eigen hoeve in Zuienkerke.
  • Filip Callemeyn uit Bekegem levert me eendenborst.
  • Onze gerechten werken we af met kruiden of zilte plantjes van de Kruiderie in Herstberge.
  • Ons brood en patisserie maken we ook zelf met bloem van Van Eecke uit Varsenare.
  • Proef eens van onze moderne versie van Noordzee Bouillabaisse.
Tips van de chef

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF