Doen

Lichtervelde

In centrum Lichtervelde eert men zijn klassiekers. Cinema De Keizer is een oude dorpscinema uit 1924 die met verve de tand des tijds doorstond. De Sint-Jacobuskerk is gekend voor de doopvont, één van de oudste van België. Ook de natuur vindt hier haar plaatsje met de Huwynsbossen. En de kinderen, die vinden steeds de weg naar kinderboerderij Den Ast.
 

Lichtervelde

Kaart Lichtervelde


Niet te missen in Lichtervelde!

 

 

Huwynsbossen

Wandelen

 

 

 

Heerlijke adresjes

Lyf

Lokaal logeren

Aan logeeradresjes geen gebrek in Lichtervelde. Van luxe b&b's met wellnessfaciliteiten zoals Lyf ontspanningshuis tot gezellige vakantiewoningen met o.a. 't Ligt Ter Velde en Joie de Vivre. Fan van glamping? Dan is Rosy Garden beslist jouw ideale logies. Rustig logeren aan de rand van een rustige, uitgestrekte waterpartij tussen weides en het groen. Drie tenten, niet meer... Voor levensgenieters die van stilte houden.
 
Ontdek hier nog meer inspiratie!

 

 

Agenda

Genoeg te beleven in Lichtervelde! Tip: in augustus kan je terecht in de Papes Putten voor pop-up bar Vijverkaffee. Voor ieder wat wils! 

Ontdek de komende evenementen

Vijverkaffee

 

Praktisch info?

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF