Markt XI - Benny Van Torre

'Garnalen en Noordzeevis'
Benny Van Torre - Chef van Het Lekkere Westen

  • Mijn vader was 25 jaar garnaalvisser en mijn broer gaat vandaag nog altijd op zee. Grijze garnalen zoals wij ze kennen, vind je echt nergens anders ter wereld en daar mogen we heel fier op zijn.  
  • Ik ga ook graag aan de slag met Noordzeevis.  
  • Verder staan Noordzeekreeft en tarbot altijd op de kaart. 
Tips van de chef
  • De zee is mijn thuis, ik kan echt tot rust komen op het strand van De Haan.
  • Voor no-nonsense bistrokeuken kan je terecht bij mijn collega Stijn van De Kruidenmolen in Klemskerke.
  • Cocktailbar Ipanema mag dan wel iets minder exotisch gelegen zijn dan het gelijknamige Braziliaanse strand, maar de beats zijn er minstens even zwoel en de drankjes overheerlijk. 
  • Wens je de Haan en omstreken te ontdekken dan kan je overnachten in het romantische hotel Manoir Carpe Diem of in de exclusieve B&B het Zonnehuis.

Benny is één van de Jong Keukengeweld-chefs. In oktober en maart kunnen jongeren genieten van Jong Keukengeweld.  Ben je tussen 18 en 30 jaar oud ? Reserveer dan snel je tafeltje en geniet van een gastronomisch menu aan een vriendenprijs.   

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF