Merlijn - Wendy Vanhecke

'Proef onze met zorg gebakken chateaubriand Limousin in combinatie met een glas rood uit Heuvelland'
Wendy Vanhecke - Chef van Het Lekkere Westen

  • Het West-Vlaams rood van Meatier (Schore) is werkelijk een dankbaar product om mee aan de slag te gaan.  Onze bereiding van Carpaccio van West-Vlaams rood is een verfijnde versie, gepimpt met lokale kruiden.   
  • Tijdens het seizoen staan er steevast asperges uit de regio op het menu, traditioneel en smaakvol bereid.
  • In ons wisselend Menu Terroir pogen we telkens Westhoekproducten te verwerken.  Onze sommeliers van dienst laten u hierbij graag proeven van de foodpairingskracht van Heuvellandse wijnen.  
  • Proef onze met zorg gebakken chateaubriand Limousin in combinatie met een glas rood uit Heuvelland.
Tips van de chef

Beselare en de Westhoek hebben zoveel te bieden.  Naast wandelen en fietsen zijn er ook toffe cafés, gezellige bistro's en tal van logiesmogelijkheden
Enkele van onze favoriete adresjes zijn :