Mondieu - Iain Wittevrongel

'Originele tomatenrassen uit onze eigen moestuin'
Iain Wittevrongel - Chef Het Lekkere Westen

  • Topproducten worden ongecompliceerd, rechtdoorzee, en heerlijk bereid.  Ze vereisen een minimale ingreep om maximaal tot hun recht te komen.
  • In onze eigen moestuin halen we veel groenten van eigen kweek o.a. originele tomatenrassen.  Deze groenten worden geoogst door de koks bij het ochtendgloren.  Lekkerder en verser kan niet !
  • Garnalen komen van de paardenvissers.
  • Onze zuivel komt van 't Vogelsteen.
  • Tijdens het seizoen kan je bij ons proeven van asperges van Deswarte met handgepelde garnalen en parmezaajus.
Tips van de chef
  • De Zuid-Abdijmolen van molenaar Patrick is het bezoeken waard. Je krijgt er uitleg over de werking, raderwerken van de molen,...   
  • In estaminet de Peerdevisscher kan je proeven van heerlijke tongetjes.  

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF