Ontdek de regio's

De Kust

De Kust

De lokroep van de zee. Zomer na zomer en winter na winter komen vele vakantiegenieters naar de Kust om er een zeebries te voelen op hun huid, om het zout van de zee te ruiken en de golven speels of onstuimig te zien rollen. Van De Panne tot Knokke-Heist. In de vier seizoenen. Voor jong en iets minder jong. Het is altijd heerlijk vertoeven aan de Kust. Elke kustgemeente heeft zijn bijzondere troeven en strand en zee zijn altijd vlakbij. Relaxen, flaneren, lekker tafelen, gezond en actief  genieten. De Kust blijft een heerlijke bestemming.

 

Onze toppers

Beaufort

Verschillende edities van de kunsttriënnale Beaufort hebben aangetoond hoe uniek de combinatie van kunst en strand, zee en duinen is. Je kan te voet, per fiets of met de tram nog tal van de oorspronkelijke kunstwerken, verspreid over de hele kust, opnieuw ontdekken.

 

Waar vind ik deze kunst aan zee?

Zwin Natuur Park

We hebben er lang op moeten wachten maar deze zomer opent het vernieuwde Zwin Natuur Park zijn deuren. In het bezoekerscentrum leer je alles over het Zwin en zijn unieke fauna en flora. Je kan de natuur echt beleven in de prachtige Zwinvlakte en nog wat nagenieten op het terras van de cafetaria.

 

Ontdek het Zwin Natuur Park.

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF