Retro - Guy Deneweth

'Maandelijks is er een wisselend menu met seizoensgebonden producten'
Guy Deneweth - Chef van Het Lekkere Westen

Maandelijks is er een wisselend menu met seizoensgebonden producten.  Wij werken graag met lokale producenten o.a. :

  • Kaasboerderij 't Groendal uit Rumbeke, hun kazen wonnen wereldwijd al tal van medailles.   
  • We gaan ook graag aan de slag met bieren van brouwerij De Feniks in Heule.
  • Op basis van deze lokale producten creëren we gerechten als bijv. traag gegaard buikspek/Hérétique bier (Brouwerij De Feniks)/wortel/nieroogkreeftje/espuma van Pater Lievens kaas ('t Groendal) 
Tips van de chef
  • Het industriële gebouw Eperon d'Or is een pareltje van art-deco.  In deze voormalige schoenenfabriek, huist sedert 2017 het borstel-en schoeiselmuseum.  Zeker een bezoekje waard !  
  • Domein Wallemote is ideaal voor een verkwikkende wandeling in de natuur.
  • Overnachten kan in het Parkhotel

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF