Abeellogies

Vakantiewoning
Tielt

Abeellogies is gelegen op de ouderlijke boerderij van Jacques. Katty trok in op de boerderij wanneer ze trouwden. Na een aantal jaren actief te zijn in de landbouw, besliste Jacques om zijn carrière over een andere boeg te gooien, nl. metaalconstructie. Na verloop van tijd werd de boerderij te klein en verhuisde het bedrijf naar een industrieterrein.

De oude stallen kwamen leeg te staan en Katty droomde ervan om deze te verbouwen en in te richten tot logies. Na jaren van dromen is uiteindelijk alles ingericht zoals ze wenst en staat ze klaar om u te verwelkomen. De oude koeienstal werd omgebouwd tot Abeellogies.
De boerderij zit al enkele generaties in de familie. Jacques en Katty zijn hier trots op. Ze hebben respect voor hun afkomst en zo is iedere kamer vernoemd naar hun (over)grootouders.

Vakantiewoning
Het is ook mogelijk om de volledige logies te huren als vakantiewoning. Alle kamers staan dan ter jullie beschikking alsook de gemeenschappelijke keuken met oven, micro en vaatwas. U kan ook de bergruimte met wasmachine en droogkast gebruiken na overleg met de gastvrouw.

In de gemeenschappelijke keuken heeft u de mogelijkheid om zelf te koken. Wij kunnen ook ontbijt voorzien voor de groep gasten. In het centrum, ongeveer 2 km van onze logies, zijn tal van winkels; Delhaize, Colruyt, Aldi, Lidl, Okay, … Ook warme bakkers en slagers zijn binnen een straal van 3 km te vinden.

Maximum capaciteit (alle logies op dit adres):
10

Contact

Adres: 
Abeellogies
Abeelstraat 22
8700 Tielt
Telefoon/Fax:
+32 473 57 57 89 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Privé parkeergarage

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF