Ambrosius

Bed & Breakfast
Assebroek
Classificatie: 3 van 4 sterren.

Een art Deco huis uit 1930, volledig gerenoveerd, een huis vol kunst en boeken . Zeer rustige omgeving, 1,5 km van het historische centrum, een rustpunt na een druk programma in de stad. De kamer heeft alles wat u nodig hebt: een eigen ruime badkamer met inloopdouche, mogelijkheid tot het zetten van koffie of thee, een ijskast en microgolfoven. grote bedden Het ontbijt kan u op de kamer of in de leefkeuken krijgen, diëten kunnen aangevraagd worden U komt binnen met een code, u krijgt vooraf alle informatie.

Wij zijn kunstenaars met een atelier op een andere locatie, we wensen onze gasten een ontspannen en aangenaam verblijf te geven, alle informatie over Brugge kan je krijgen. Mert de bus ben je in 5 min in het centrum, wij hebben voor u de buskaartjes, je kan ook betalen op de bus. terug wandelen is maar 20 min langs het kanaal

Het is een rustige buurt, je kan er gratis je auto parkeren. een supermarkt is er op 10 min lopen, de bushalte op 2 min! Je kan wandelen naar het centrum langs het kanaal of langs de boulevard.

Aantal kamers: 
1
Maximum capaciteit: 
2

Contact

Adres: 
Ambrosius
Oude Kortrijkstraat 39
8310 Assebroek
Telefoon/Fax:
+32 486 83 87 88 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF