Guesthouse De Roode

Bed & Breakfast
Brugge

Uw vakantie in een luxe appartement in Brugge
Op zoek naar een comfortabel verblijf voor uw gezin in centrum Brugge? Zin in een lang weekendje weg met vrienden en overnachten in een Brugse vakantiewoning?
De Roode vakantie appartementen bevinden zich in een recent gerenoveerd burgerhuis in een rustige woonbuurt van de Brugse binnenstad. Er werd gekozen voor een stijlvolle, hedendaagse en gezellige inrichting met behoud van enkele authentieke elementen zoals de houten spiraaltrap die doorheen het gebouw loopt. Het kwaliteitsvolle meubilair en de geriefelijke inrichting van keukens en badkamers zorgen ervoor dat u kan genieten van een heel comfortabel verblijf.
We voorzien u van alle nodige bed- en badlinnen, kook- en eetgerief, en indien u dat wenst een koelkast gevuld met drank en voeding naar keuze. Zo begint uw zorgeloze vakantie in Brugge reeds bij aankomst in uw appartement!
Zowel Brugge als De Roode appartementen zijn gezellig in alle seizoenen. Brugge wordt elk jaar prachtig versierd tijdens de zomer- en kerstperiode, en ook onze appartementen volgen de feestdagen. Boek dus één van onze appartementen tijdens de kerstvakantie of voor een Valentijnweekend en wij zorgen voor de bijhorende sfeer!

Aantal kamers: 
3
Maximum capaciteit: 
12

Contact

Adres: 
Guesthouse De Roode
Rodestraat 51
8000 Brugge
Telefoon/Fax:
+32 488 01 50 07 (mobile)

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv in de logieseenheid

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog