Hauwaertshoeve

Vakantiewoning
Beernem
Classificatie: 3 van 5 sterren.

Wilt u gewoon genieten van rust? Verkiest u een iets sportievere vakantie? Of wilt u graag wat cultuur opsnuiven? Dan bent u op het juiste adres.
De Hauwaertshoeve is een sfeervol, comfortabel vakantiehuis in een landelijke omgeving.
Het is de ideale uitvalsbasis voor uw wandel- en/of fietstochten. Gelegen nabij een veelheid van natuurgebieden kan u deze hoeve als uitvalsbasis gebruiken voor mooie wandel-of fietstochten. Bulskampveld, de Vaanders, de Vagevuurbossen zijn maar een paar voorbeelden. Op 300 meter van de vakantiewoning vindt u al een eerste knooppunt terug.
Ook voor de cultuurliefhebbers is deze locatie een must. De Hauwaertshoeve is gelegen op een boogscheut van Brugge. Natuurlijk biedt Brugge als cultuurstad heel wat mogelijkheden, met haar historische kern, de vele musea, de gerenommeerde restaurants, maar ook Gent (35 km) is een aanrader.
Na een lange dag kan u tot rust komen in de gezellige gerenoveerde hoeve. Een aperitiefje nemen op het zuidgerichte terras terwijl er een stoofpotje in de oven staat, of de barbecue staat naast u te knetteren met allerhande lekkernijen erop. U kan ook ontspannen in de infraroodcabine, … Voor elk wat wils.

Aantal personen: 
8

Contact

Adres: 
Hauwaertshoeve
Miseriestraat 3
8730 Beernem
Telefoon/Fax:
+32 50 78 07 12

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Privé parking openlucht
Media
Tv-hoekje
Kinderen
Speelruimte / speeltuin

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog