Marva Park III

Andere Kampeerlogies
Wilskerke

Marva 3 is een groter park van Marva Parken. Het park beschikt over 233 ruime percelen die door een straat in 2 delen worden gesplitst. Het park ligt in een rustig straatje te Middelkerke en heeft hier als extra troeven de winkels en het strand dichtbij.
Marva 3 is volop bezig met vernieuwingen. Er is een nieuw hoofdkantoor, met expo ruimte, een nieuwe hangar, een volledig nieuwe cafetaria met een zonneterras en als kers op de taart komt er een heuse zwemvijver. Nog een prachtige troef van dit park zijn uiteraard de Bambi’s die er kunnen worden bewonderd! Rust, natuur en stilte. Precies zoals genieten op vakantie hoort te zijn. Wie nog andere diertjes wil zien, kan de kinderboerderij vlakbij een bezoek brengen. Een zeer leuke dag voor zowel jong als oud gegarandeerd!
In het gezellig café/restaurant kan iedereen zowel overdag als s ’avonds terecht om lekker te tafelen en uiteraard samen genieten van een glaasje!
De samenhang op Marva 3 merk je zeer duidelijk bij de twee clubs, de petanqueclub en de boldersclub die zich ook inzetten om residenten regelmatig bijeen te brengen.

Label: 
Toegankelijkheidslabel

Contact

Adres: 
Marva Park III
Steenovenstraat 4
8431 Wilskerke
Telefoon/Fax:
+32 59 30 11 57
+32 497 44 96 70 (mobile)

Prijsinformatie

Richtprijzen

Standplaats: 
Van € 1 756,00 tot € 3 632,00
Betaalmogelijkheden: 
Bancontact

Faciliteiten

Algemeen
Restaurant
Restaurant
Huisdieren toegelaten
Wasmachine
Kinderen
Speelruimte / speeltuin

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF