Providence by Getaway

Overige logies
Oostende

Getaway beschikt over luxueus ingerichte en volledig uitgeruste flats, gericht op verblijven van één enkele nacht tot verschillende maanden. Ook op vlak van luxe en comfort werd niets aan het toeval overgelaten. Zo beschikken de kamers over een afzonderlijke badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een aangename werkplek, gratis wifi, en een zithoek met sofa en kabeltelevisie. De slaapruimte is moduleerbaar (extra zetelbed) in functie van de grootte van het gezelschap.
Op wandelafstand van de Belgische kust vind je Getaway Oostende. Residentie Providence is de nieuwste vestiging van Getaway en is gelegen op de Van Iseghemlaan. De residentie bevindt zich boven Het James Ensorhuis.

De Getaway receptie in Oostende is iedere dag geopend van 15.00 tot 20.00 uur.

Aantal kamers: 
49
Maximum capaciteit: 
175

Contact

Adres: 
Providence by Getaway
Van Iseghemlaan 38 , Bus: A
8400 Oostende
Telefoon/Fax:
+32 59 79 99 04

Faciliteiten

Algemeen
Airconditioning
Rookvrij
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Terras / balkon

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF