Sleutelhuys Cosy

Overige logies
Tielt

Sleutelhuys Cosy heeft twee stadsappartementen die reizigers van over de hele wereld een gevoel van thuis komen op verplaatsing geven. De eigenaars combineren met hun eigenzinnig concept de luxe van een hotelkamer met het comfort en de ruimte van een appartement. Elk appartement beschikt over een eigen kitchenette (afwasbak, microgolf, frigo, waterverwarmer, bijzetkookplaat), een leefruimte en een afgesloten slaapgedeelte. In de slaapruimte staat een tweepersoons Auping-bed en is er wasgelegenheid voorzien volgens een open concept.

Stadsappartement Cosy 1 (59m2) bevindt zich op het gelijkvloers, waarbij de leefruimte uitkijkt op het Rameplein en de slaapkamer uitkomt op een ruime binnenkoer. Even de glazen schuifdeur opendoen en u kunt genieten van de buitenlucht.

In stadsappartement Cosy 3 staat het toilet apart. Dit stadsappartement van 55m2 bevindt zich op de eerste verdieping en biedt uitzicht op het Rameplein.

Elk stadsappartement beschikt over internetfaciliteiten en kabeltelevisie. En wat is er heerlijker dan uitgebreid ontbijten op de kamer? Voor 12€/pp. brengt de gastvrouw u een kraakvers ontbijt, met koffiekoeken, mini-taartjes, knapperige broodjes, zelfbereide choco en confituur, kaas en charcuterie, vers fruit en fruitsap en lekker geurende koffie.

Aantal kamers: 
2
Thema: 
Erfgoed
Label: 
Verborgen erfgoed

Contact

Adres: 
Sleutelhuys Cosy
Rameplein 23
8700 Tielt
Telefoon/Fax:
+32 474 09 27 86 (mobile)

Prijsinformatie

Richtprijzen

Single met ontbijt (per persoon): 
Van € 105,00 tot € 115,00
Dubbel met ontbijt (per persoon): 
Van € 60,00 tot € 63,00
Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact
Mastercard
Visa

Faciliteiten

Algemeen
Rookvrij
Media
Wifi (draadloos internet) overal
Tv in de logieseenheid
Kinderen
Kinderbed

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF