Velogies

Vakantiewoning
Reningelst
Classificatie: 4 van 5 sterren.

In 2006 werd het huis (gebouwd in 1908-1918) gekocht en volledig gerenoveerd. Dit typische mansarde-huis werd modern verbouwd en ingericht, in schril contrast met het authentieke buitenaanzicht. Het is gelegen tussen enkele gezinswoningen, maar het fietsdorp Reningelst is enorm rustig. De dagelijkse noden kun je op wandelafstand vinden bij de bakkers, slagerij, apotheek, groenten- en fruitboer of bankautomaat.

Het huis ligt op 600 m van voetbalvelden en een kleine speeltuin. Wil je de wijdse velden in, dan ben je na 800 m in de Hoppestreek of 1,5 km aan de voet van het Heuvelland.

Het open-house concept met centraal kookeiland, bevat een eethoek, living en verhoogde zithoek op de ‘voute’. Er is een open inloopdouche en 1 toilet. Wil je even een rustmoment, dan kan je in de glazen tuinkamer even verpozen.
Er is een kleine tuin, met terras en design tuinset. Er is voldoende privacy in de tuin.

De eigenaars kochten een grotere woning, maar wilden de prachtige streek delen met actieve levensgenieters. Het Heuvelland daagt menig fietser, wandelaar of mountainbiker uit, met zijn steile kuitenbijters, zoals de Kemmelberg, Rodeberg of Catsberg. De fietsers die liever recreatief de streek verkennen kunnen in de Hoppestreek van Poperinge zich opladen.

Deze streek van het goede leven verenigt de beste Belgische bieren (trappist West-Vleteren en Mont des Cats, Hommelbier, Sint-Bernardus, Struise Brouwers enz) met kwaliteitsvolle mousserende of witte wijnen. Bier- of wijndegustaties behoren tot de mogelijkheden, maar een brasserie of restaurant rond Reningelst heeft ook de meeste delicatessen in huis!

Geniet ervan!

Maximum capaciteit: 
6

Contact

Adres: 
Velogies
Kriekstraat 2
8970 Reningelst
Telefoon/Fax:
+32 485 38 20 37 (mobile)

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog