't Werftje - Laurent Law

'Zeebrugse garnalen met Rodenbach'
Laurent Law - Chef van Het Lekkere Westen

Dagelijks serveren wij heerlijke creaties uit de Noordzee :

  • Zeebrugse garnalen met een Rodenbach, blijft een absolute topper op onze kaart.  De garnaaltjes worden gevangen door mijn broer, verser kan niet.  En een frisse Rodenbach past daar perfect bij. 
  • Of ga voor een polderaardappeltje met puree, spinazie, een gepocheerd eitje met mousselinesaus en dit alles afgewerkt met verse gepelde Zeebrugse garnaaltjes.
  • Een klassieker is onze gegrilde langoustine 't Werftje.      
Tips van de chef
  • Maak eens een wandeling naar het Visserskruis, gelegen op het einde van de Rederskaai tegenover ons restaurant. Hier kan de frisse zeelucht opsnuiven en de namen lezen van alle vissers die op zee gebleven zijn. Hierdoor besef je wat er allemaal moet gebeuren voordat een stukje vis op je bord ligt. De visserij is zeker een job die me nauw aan het hart ligt en ik vind dat we dit zeker nooit mogen vergeten.  Zeker een aanrader als je naar Zeebrugge komt.
  • Overnachten kan in B&B La Maison Bruges, ideaal om te overnachten met zijn tweetjes

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF