TouGou - Thibault Van Aerde

'Tomaten, komkommers, courgettes... alle groenten van Philip Vermeulen'
Thibault Van Aerde - Chef van Het Lekkere Westen

  • Philip Vermeulen uit Ruddervoorde heeft de lekkerste tomaten en courgettes.  Ook alle andere groenten zijn bij hem top ! 
  • Onze hoeve-eitjes komen van Beirens in Houtave. 
  • Vanhauwaert delicatesse uit Zeebrugge levert ons vis en coquilles van de lokale visserij.
  • Onze kaart en suggesties veranderen gemiddeld om de 6 weken, rekening houdend met seizoenen en het lokale aanbod.
Tips van de chef
  • Na een passage van 12 jaar in Parijs wonen we sinds 3 jaar terug in Brugge.  De Kust en de regio rond de Damse vaart zijn een verademing en staan in schril contrast met onze periode in het hectische Parijs.  
  • Voor een kleine hap kan je terecht in de gekende Siphon (Damme) : Basic, lokaal, lekker en betaalbaar. 

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF