Vernieuwd recreatief fietsaanbod

De komende jaren werkt Westtoer volop verder aan de verbetering van de fiets- en wandelproducten. Op deze pagina blijf je op de hoogte van wat er zal veranderen aan het fietsaanbod. In 2020 komen er vier nieuwe en verbeterde fietsroutes uit! 
 

Welke nieuwe fietsroutes komen er in 2020 en welke bestaande fietsroutes zullen daardoor verdwijnen?
 
Regio Nieuwe fietsroute Opening Bestaande fietsroute die verdwijnt
Kust Westkust fietsroute april 2020 Veurne Ambacht fietsroute en Lange Lis fietsroute
Brugse Ommeland Polderrand fietsroute juni 2020 Wijnendale fietsroute
Leiestreek Mandeldal fietsroute juli 2020 Mandeldal fietsroute en Weverij fietsroute
Westhoek Hoppeland fietsroute sept. 2020 Frontieren fietsroute, Hoppeland fietsroute, Fleterna fietsroute en Schreve fietsroute

 
Fietsen
Wat betekent dit voor mij als fietser?

Door de komst van de vier nieuwe fietsroutes verdwijnen enkele overlappende fietsroutes (zie overzicht hierboven). Momenteel kan je de bestaande fietsroutes nog steeds fietsen tot de nieuwe route uitkomt. Op deze pagina communiceren we deze datum zodra ze bekend is. Na deze datum zijn de bestaande fietskaarten niet meer bruikbaar.

De nieuwe fietsroutes zal je kunnen kopen in onze webshop en bij onze partners (diensten toerisme, bezoekerscentra, boekhandels,...). 
Lees hier onze verkoopsvoorwaarden.

Waarom deze vernieuwingen?

Westtoer werkt continue aan verbeterde en vernieuwde producten om nóg meer in te spelen op de behoeften van jou als hedendaagse fietser. Er wordt meer aandacht besteed aan de beleving door integratie van nieuwe paden, natuurgebieden en mooie stopplekken. Onder het motto "less is more" zijn er minder fietsproducten maar worden het echte toproutes

Fietsen in Zedelgem

Meer informatie en inspiratie:

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF